Service aan huis

Onze service aan huis voor particulieren heeft een uurtarief van €65,- incl. BTW. Na het eerste uur rekenen wij af per kwartier en er komen geen voorrijkosten bij!

Voor onze zakelijke klanten hanteren wij een uurtarief van €65,- excl. BTW.

Werkplaats

Werkzaamheden op de werkplaats kunnen wij efficiënter indelen, hierdoor zijn de kosten lager en rekenen wij niet met een uurtarief, maar met een vaste prijs!

Wij hebben uw IT probleem gevonden, maar u besluit het niet door ons uit te laten voeren? Geen probleem, dan betaalt u alleen voor de onderzoekskosten à €37,50 incl. BTW.

Voor onze zakelijke klanten hanteren wij een tarief van €37,50,- excl. BTW.

Wanneer u akkoord gaat met de reparatie en wij ondervinden dat er benodigde onderdelen besteld moeten worden, dan bestellen wij die altijd pas na overleg en uw akkoord.

Pickup & Return

In deze drukke tijden bieden wij u graag onze afhaal- en bezorg service aan! Dit kan bij u thuis zijn, maar als het beter uitkomt op het werk is dat geen probleem! Bij het bezorgen sluiten wij de apparatuur ook weer voor u aan, zodat u direct verder kunt!

De kosten hiervoor zijn slechts €15,- incl. BTW.

Voor onze zakelijke klanten hanteren wij een tarief van €15,- excl. BTW.

Overige prijzen

Heeft u overige diensten, projecten of heeft u een bedrijf waarbij u een specifieke vraag heeft over onze prijzen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Scan de code